Ennen varausta, lue tarkasti!

Varausehdot

  • Peruutusmaksu on 100% jos perutaan 12 tuntia tai lähempänä ajankohtaa
  • Peruutusmaksu on 50% jos perutaan 2 päivää tai lähempänä ajankohtaa
  • Peruutusmaksu on 20% jos perutaan 10 päivää tai lähempänä ajankohtaa
  • Peruutusmaksu on 7% jos perutaan 365 päivää tai lähempänä ajankohtaa
  • Harkitse matkavakuutuksen ottamista äkillisen sairauden tai vastaavan varalta.

Varusteet

Tulkaa hyvin varustauttuneena talvi olosuhteisiin. Riittävän tilavat jalkineet, villasukat, kintaat (ei sormikaat keskellä talvea), kaikki muut lämpimät aluskerrastot, välikerrastot jne. Talven ulkopuolella kumisaappaat ovat paras valinta.

Talvivarusteiden vuokraus

Tarvittaessa voitte vuokrata sopiva varustus kelkkayrityksiltä Leviltä tai Kittilän lentokentältä. Lämpimät aluskerrastot pitää olla omia.

Allergiat

Ilmoita viimeistään vuorokausi ennen retkeä, jos teidän ryhmässä on ruokaallergioita. Meidän kalakeitto tehdään joko lohi tai kirjolohesta. Retkien aikana tarjoamme myös poroa tai hirveä. Jos te olette allergisia, niin ilmoittakaa meille etukäteen. 

Kieli

Meidän retket ovat opastettu englannin kielellä, melkein aina on myös suomea puhuva opas saattavilla. Jos toivotte suomen kielen opastusta, olisi hyvä asiasta meillle ilmoittaa etukäteen. Ranskan-, saksan- ja enspanjankielisille on perusohjeet saattavissa lapulla. 

Raskaus ja terveystila

Varatessa poroajon sisältävän retken ilmoittakaa etukäteen jos ryhmässä ovat huomioon otettavat terveyteen liittyvät rajoitukset (esim. jalka kipsissä, selkäleikkaus takana jne.) Huomioidaan nämä poroja valittaessa retkeä varten. Vaikka porot lähtevät yskittelen, turvallisuus on meille kaikesta tärkein. Sen takia yritämme teille löytää sopivimman yksilön.

Mikä on paras aika Lapissa?

Lue lisää